|
.: Klub srečnih :. Uradni forum Kluba srečnih.
|
|
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
0-13

Pridružen/-a: Čet Dec 2005 10:19 Prispevkov: 219 Kraj: begunje na gorenjskem
|
Objavljeno: Tor, 12.06.2007, 15:12 Naslov sporočila: |
|
|
Verona lepa slika.
Sreča? Nesreča? Prijateljstvo? Potreba? Življenje?
Ni pomembno kakšna je težava.Vse,kar doživimo,so le zunanji izrazi naših misli.Vsaka tudi negativna misel ustvarja občutek in občutku se prepuščamo.
Če negativne misli ni,tudi občutka ni,Misli lahko spremenimo,in občutki se bodo spremenili.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Suzana
Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:38 Prispevkov: 56
|
Objavljeno: Sre, 13.06.2007, 23:35 Naslov sporočila: |
|
|
A lahko kdo opiše kako se naredi ta krog? _________________ To, kar si, zadostuje in je dovolj čudovito,
če bi le znal vedno res biti ti-iskreno in odkrito...
http://sm131171.moj-album.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vid
Pridružen/-a: Čet Nov 2005 11:28 Prispevkov: 2463 Kraj: Preddvor
|
Objavljeno: Sob, 16.06.2007, 9:04 Naslov sporočila: |
|
|
Hm, krog srece!
Vsak clovek si sam ustvarja krog srece. Niti dva kroga si nista enaka. Vsak krog srece je enkraten in je edinstven. Nekomu je blizje in mu daje to, drugemu drugo. Vsa sreca pa se vrti v nasem dajanju in sprejemanju samega sebe, v okolje in drugim ljudem. Vec kot das, vec kot pozornosti namenis drugemu, bolje se pocutis. In sreca s tem raste, saj se mnozi in deli.
Zato si vsak clovek edino le sam lahko ustvari svoj krog srece. Nihce mu je ne more vsiliti, niti je ne more ukrasti, podariti ali kupiti. Sreca, ki prebiva v nasi dusi je le takrat ko se daruje. In vse je v nasih mislih, vse se zacne in konca v nasi srciki, ki samo caka kdaj jo poklicemo, kdaj ji bomo dali priloznost,…
Zato odprimo nasa srca vsemu lepemu kar nas obdaja. Vsaj za trenutek se odprimo in sprejmimo lepoto zivljenja.
Lep dan zelim _________________ "edino ljubezen prevlada" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nahate.d
Pridružen/-a: Sob Avg 2007 1:45 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: Ned, 12.08.2007, 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Tinkara je napisal/a: | Saj poznate tisto anekdoto, ko kravica pokaka vrabčka v mrzlem jesenskem dnevu. Vrabček, ki je že skoraj zmrznil se spet ogreje in zapoje od veselja ravno v trenutku, ko pride mimo mucek in ga pohrusta...
Sreča? Nesreča? Prijateljstvo? Potreba? Življenje? |
Jaz poznam to zgodbo in nauk tudi ;
Ni vsak sovražnik, ki te potlači v blato
in ni vsak prijatelj, ki te izvleče iz njega.  _________________ kaj pomagajo oči, če je srce slepo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
Pridružen/-a: Tor Sep 2007 15:53 Prispevkov: 12
|
Objavljeno: Tor, 04.09.2007, 16:17 Naslov sporočila: |
|
|
Ni možno biti sam svoje sreče kovač, saj
živimo v družbi in smo odvisni od nje.  _________________ UPOKOJENEC TVS - DNEVNIK: (031) 827-042 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok
Pridružen/-a: Tor Jan 2006 21:23 Prispevkov: 7 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor, 18.09.2007, 9:54 Naslov sporočila: |
|
|
| nahate.d je napisal/a: | | Tinkara je napisal/a: | Saj poznate tisto anekdoto, ko kravica pokaka vrabčka v mrzlem jesenskem dnevu. Vrabček, ki je že skoraj zmrznil se spet ogreje in zapoje od veselja ravno v trenutku, ko pride mimo mucek in ga pohrusta...
Sreča? Nesreča? Prijateljstvo? Potreba? Življenje? |
Jaz poznam to zgodbo in nauk tudi ;
Ni vsak sovražnik, ki te potlači v blato
in ni vsak prijatelj, ki te izvleče iz njega.  |
In če si enkrat v d... ne čivkaj na okrog _________________ Trenutek ki je minil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
0-13

Pridružen/-a: Čet Dec 2005 10:19 Prispevkov: 219 Kraj: begunje na gorenjskem
|
Objavljeno: Tor, 18.09.2007, 16:02 Naslov sporočila: |
|
|
iztok ugotovil,kje gdo je,
In če si enkrat v d... ne čivkaj na okrog
Jah dragec,to je forum,za vse,tudi tiste,ki so v dreku.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Verona
Pridružen/-a: Čet Apr 2007 20:19 Prispevkov: 15 Kraj: Trzin
|
Objavljeno: Ned, 23.09.2007, 10:01 Naslov sporočila: hmmmmmmm |
|
|
Hej vidva mojstra Iztok in 0-13
OBA IMATA PRAV
Če si v dreku ne čivkaj....
"GOVORIM KAR MISLIM IN DELAM KAR GOVORIM."
Ko sem tole res dojela, po dolgem ponavljanju te sugestije, mi je v misli priplavala velikokrat slišana modrost iz Biblije
"MOLI IN DELAJ"
Marsikomu fedre zmeče ven, ko tole sliši, ker smo bili tako sakramensko izkrivljeno vzgojeni doma in pri verouku.
ŽIVLJENJE SAMO me je NAUČILO, da je vsaka BESEDA, celo MISEL MOLITEV.
Ko sem se začela zahvaljevati, za vse, še POSEBEJ ZA TISTO, KAR ME JE PRIZADELO, sem ugotovila, da so bile to le dane situacije, da izkusim, kar je bila moja lekcija.
Molitev je ZAHVALA, za vse, kar nam je dano.
kaj pa delo?
"DELO JE LJUBEZEN, KI JO UDEJANJAM".
Vsakomur toplo prišporočam knjigico ODPIRANJE NOTRANJIH VRAT Eileen Caddy. Ta dela čudeže. Zleze v podzavest s svojimi karatkimi besedili za vsak dan. Preobrazimo se tako naravno kot Gosenica-Kokon-Metuljček.
Forum je za vse, prav imaš 0-13, kajti vsak, predno lahko sam začne lesti iz dvojega dreka, potrebuje ušesa, da ga poslušajo. Zakaj?
Vsakdo, ki začne govoriti o sebi, svojih težavah, je naredil en velik prvi korak na tej poti Kalvarije. SAJ VSAK GOVORI SEBI, DRUGI NA DRUGI STRANI, GA SLIŠI ALI PA TUDI NE. SLIŠI KAR MORA SLIŠATI, DA TUDI NJEMU KORISTI, KAJNE, VEVA MIDVA.
DOBRI STE. HVALA KER STE.RADA VAS IMAM, VSE PO VRSTI
 _________________ peace and love
Verona |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|