|
.: Klub srečnih :. Uradni forum Kluba srečnih.
|
|
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
eka
Pridružen/-a: Ned Apr 2008 20:40 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned, 13.04.2008, 21:13 Naslov sporočila: "odpisani" |
|
|
Pozdrav vsem srečnim!!!!!
Se mi dozdeva da sem našla pravo stran, na kateri bi mi lahko pomagali............pa da vam zaupam težavo............
Z možem sva skupaj 20 let, imava dva "skoraj odrasla" sinova (16 in 18let), kar pomeni, da sva "odpisana"......(upam, da razumete). Tako sva zdaj sama in se znajdeva po svoje, saj naju otroci več "ne potrebujejo". Hodiva v hribe in se imava fino..........pogrešava pa še kakšno zdravo družbo kakšnega veselega para (ali več njih) s podobnimi "težavami", saj sva oba zelo družabna in imava rada pozitivne ljudi.
Ker sva relativno mlada (40 let) z veliko energije, bi si res želela spoznati par (ali več) za skupna potepanja, hojo po hribih, žuranja.........
P.S.
Da ne bo pomote.........rada imava vse ljudi...... tudi samske opisala sem samo najino "manjšo težavo"
moj mail:black.gaia@hotmail.com _________________ Ni važno kolikokrat padeš, važno je kolikokrat se pobereš. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vid
Pridružen/-a: Čet Nov 2005 11:28 Prispevkov: 2463 Kraj: Preddvor
|
Objavljeno: Pon, 14.04.2008, 10:49 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena med nami!
Veseli me da si in sta nasla nas portal in da v njem vidita veliko pozitivnega. Mogoce v nas krog vstopita bolj aktivno in tudi predlagata in organizirata kaksno srecanje, druzenje,... Verjamem, da se bo potem se lazje nasel kdo podobnih interesov.
Ljudje zivimo v casu, ko niti ne vemo kdaj smo presli obdobje,... Rodimo se sami, zivimo sami in umrli bomo tudi sami. Vsak pa ima svojo pot, tudi nasi, oz. vajini otroci. Zato kar korajzno saj ni nihce odpisan in vsak si v okolju lahko najde svoje vodilo.
Pomembno je da se pocutimo lepo in vidimo svoj smisel, v dajanju in sprejemanju vrednot zivljenja.
Lep dan in vse dobro, ter srecno _________________ "edino ljubezen prevlada" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|