|
.: Klub srečnih :. Uradni forum Kluba srečnih.
|
|
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
franjagerdej
Pridružen/-a: Pet Avg 2006 11:57 Prispevkov: 63 Kraj: Poljana
|
Objavljeno: Pon, 21.04.2008, 20:18 Naslov sporočila: SAJ NI UMRL! |
|
|
Šele danes 21.4. 2008 sem naključno zasledila članek- "sedaj tudi dr. Sismana ni več med nami" in začela iskati. Edino na vašem in našem forumu Kjub srečnih, sem našla na datim 27.10. 2007----Odšel dr. France Susman!
Pretreslo me je, saj sva še malo prej govorila po telefonu, ko sem mu predlagala B compleks vitamine za vitalno starost in PRVIČ se je z mano tudi strinjal!
Povedala sem mu tudi, da tisti njegov primer nesreče z avtom JE bil čudež, on je trdil da ni bil--povedala sem mu, da mu je Bog hotel nekaj povedati-- mogoče to, da gre preveč v eno skrajnost v prepričanju, da ima vse prav--STRINJAL SE JE Z MANO---prejšnjekrat, ko sem ga klicala, je vedno trdil svoje, njegova sestra pa je bila pravo nasprotje, z njo se je dalo vselej vse zmenit-ni bila tako visoko šolana....
Skratka, Dr. France Susman--OGLASITE SE KAJ, ČAKAM VAŠA SPOROČIL! _________________ sreča se množi z delitvijo! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|